Taxatie

Een taxatie kan (onder andere) nodig zijn bij de aankoop van een nieuwe woning, een verbouwing of verduurzaming van de huidige woning, bij een echtscheiding en bij het afwikkelen van een erfenis. Daarnaast kan de overheid of de belastingdienst vragen hebben over uw woningwaarde en verzoeken om een onafhankelijk taxatierapport aan te leveren.

In alle bovenstaande gevallen kan ik u van dienst zijn. Ik ben Register Makelaar/Taxateur (RMT), en werk volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ik ben ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en kan u voorzien van een, door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), gevalideerd taxatierapport. Het zijn veel afkortingen maar de combinatie zorgt voor de waarborg van vakbekwaamheid in de regio, een brede kennis op verschillende vlakken en permanente educatie.

Mocht u een woning hebben met een gehele of gedeeltelijke bedrijfsmatige- of agrarische bestemming dan kan ik u helaas niet van dienst zijn. Dit geldt ook voor verhuurde woningen of woningen die niet voor interne inspectie toegankelijk zijn.